Η προεδρος

Γεννήθηκα το 1959 στο Νέο Φάληρο του Πειραιά σε αστική και εύπορη οικογένεια, σκληρά εργαζόμενων γονέων. Με ρίζες από την Μ.Ασία μεγάλωσα με ήθη και έθιμα γνήσιας Ελληνικής Παράδοσης και ευτυχισμένα παιδικά χρόνια.

«Θηλυκη σκεψη για να προκοψει ο τοπικος αγροτικος φορεας»

Αποφοίτησα από το Α΄Θηλέων Πειραιά και κατέχω πτυχίο Αγγλικής γλώσσης. Παντρεύτηκα με τον Κωνσταντίνο Οικονόμου από την Ερμιόνη Αργολίδος, όπου και δημιουργήσαμε την οικογένεια μας αποκτώντας δύο παιδιά. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις γεωργικές καλλιέργειες και επιχειρήσεις εδώ και 39 χρόνια. Κάνω χρήση όλων των αγροτικών μηχανημάτων που απαιτούνται στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών και ελιάς έχοντας πλήρη γνώση των μεθόδων καλλιέργειας και επεμβάσεων για παραγωγή ανωτέρας ποιότητος προϊόντων.

Έχοντας τη διαχείριση στις επιχειρήσεις μας και εκτελώντας χρέη μάνατζερ όλα αυτά τα χρόνια, απέκτησα βαθειά γνώση των κανόνων της αγοράς και της προώθησης αγροτικών προϊόντων. Διετέλεσα Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων επί 14 έτη. Ήμουν δύο φορές, επικεφαλής εκλογικού γραφείου Βουλευτού. Έχω άδειες χειριστού ταχυπλόου και κυνηγιού καθώς και άδεια οπλοκατοχής κυνηγετικού όπλου. Σήμερα από την θέση της Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερμιόνης θα αγωνιστώ με όπλο το δίκιο των μελών του Α.Σ Ερμιόνης και στόχο την ανασύσταση και ευημερία του Συνεταιρισμού και των μετόχων του.

Οι ικανοτητες μου

Δημόσιες σχέσεις

Οργάνωση

Αγροτικό Επιχειρείν